Oyun Haberleri

Oyun Haberleri ve yeni oyunlar hakkında güncel bilgi ve haberler

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil

Gün geçtikçe çocuklar ve büyükler için oyun dünyası genişlemekte uygulamalar da artmaktadır. Ancak bu kadar uygulamanın içerisinde güvenilir bir site bulmak oldukça zordur.

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
Perşembe günü GameStop , projeyi geliştirmek için blockchain girişimi Immutable X ile ortaklık kurduğunu söyleyerek bir NFT pazar yeri başlatmayı planladığını doğruladı . GameStop bir yayında , NFT pazarının bu yıl içinde piyasaya sürülmesinin beklendiğini söyledi . GameStop ve Immutable ayrıca yeni pazar için NFT yapan kişilere hibe verecek 100 milyon dolara kadar bir fon başlatmayı planlıyor. Fon, Immutable'ın kripto para birimi IMX'i kullanacak. Bir NFT veya değiştirilemez token, sanat, müzik ve hatta bir tweet gibi benzersiz dijital veya fiziksel öğelerin sahipliğini belirlemek için kullanılan blok zinciri tabanlı bir teknolojidir. GameStop, "oyun stüdyoları, web 3.0 ve metaverse oyun geliştiricileri ve başka yerlerden" gelen kişilerin şirketin NFT pazarında yaratıcı olmayı talep edebileceğini söyledi.

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
Dünya'dan yaklaşık 322 ışıkyılı uzaklıkta, WASP-189b adlı aşırı bir gezegen, evrendeki en sıcak yıldızlardan biri olan HD 133112'nin yörüngesinde dönüyor.

logo beyaz

Bilişim Haberleri, internethaber.com ve lalegulhaber.com.tr sitesinden alınmaktadır

© 2024, Teknobil Haber, Akweb Bilişim Projesidir

Hospital bedCrash cartEmergency trolleyEmergency stretcherDialysis and chemoterapy chairGynecology tableExamination tableMedical ChairHospital bed - Hastane Yatakları - Medikal Koltuk - Acil Müdahale Arabası - Fiziksel Sunucu Kiralama

İletişim Bilgileri

Sitemiz hakkında reklam, şikayet ve öneriler için aşağıdaki iletişim adreslerimiz ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Gönderdiğiniz maillere maksimum 1 hafta içerisinde yanıt vermekteyiz.

- 0541 272 3056 - info@akwebbilisim.com

- İletişim Bilgileri  - Site Haritası