Ülke, yeni koronavirüsün yayılmasına karşı savaşmak için evde küçüldükçe , biraz para kazanmak için kablo TV kablosunu kesmek için iyi bir zaman olabilir.

Peki ya canlı TV'yi aynı anda tutmak istiyorsanız? Hiatus'ta canlı sporla Amerikalılar daha az canlı TV izliyor olabilir, ancak diğer taraftan hem ulusal hem de yerel TV istasyonunuzdan canlı haberler her zamankinden daha önemlidir. Bir anteni asmanın ötesinde , video akışı hizmeti ile akış yapmak canlı TV almanın en ucuz yoludur.

Canlı TV hizmetlerinin fiyatları aylık 15 $ 'dan başlar (veya Sling TV'nin mevcut tanıtımı durumunda ücretsizdir ), ekstra ücret veya sözleşme olmadan. Kablo kutusu ve kiralamak için aylık ücret yerine akıllı TV, Roku , Apple TV , Amazon Fire TV veya oyun konsolunuzda akış uygulamaları kullanabilirsiniz . Ayrıca evde veya hareket halindeyken bir tablet, telefon, başka bir mobil cihaz veya hatta bir web tarayıcısı üzerinden izleyebilirsiniz.


YouTube TV ve Sling TV gibi akış hizmetleri sayesinde en sevdiğiniz TV kanallarının (ABC, NBC, ESPN, CNN ve Nickelodeon dahil) çoğunu olmasa da internet üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz . Bazı durumlarda, TV için kablo şirketine sattığınızdan çok daha düşük maliyetlidir, ancak bir yükleyiciden ziyaret gerektirmeyen bu hizmetler - sosyal mesafelendirme sırasında dikkate alınması gereken önemli bir faktördür .

Hem fiyatlar hem de hizmetlerin kendileri sürekli bir değişim içinde. Örneğin, AT&T TV Şimdi HBO'yu temel paketinden sessizce düşürdü ve hizmetini 10 $ daha ucuz hale getirdi. Değişiklik aynı zamanda rekabetin de ortadan kalktığı anlamına geliyor - Sony Ocak ayında PlayStation Vue akış hizmetini kapattı .

Tüm bunları göz önünde bulundurarak, internette canlı TV akışının cesur yeni dünyasının yanı sıra en iyi TV yayın hizmeti için favori önerilerimizle başlayarak bugün mevcut diğer kablo kesme seçeneklerine bir rehber .


YouTube TV, dört yerel kanalın (ABC, CBS, Fox ve NBC dahil) herhangi bir rakipten daha fazla temel kanala sahiptir ; CBS'nin ülkenin çoğu bölgesinde CNET'in ana şirketi olduğunu unutmayın. Aynı zamanda yerel PBS kanallarına sahip tek hizmettir. YouTube TV, sınırsız depolama alanı ve kayıtları izlemek için dokuz ay cömert (çoğu 30 gündür) dahil olmak üzere, grubun en iyi bulut DVR'sine sahiptir. Akış platformu arayüzü biraz saçma ise saçmalıktır ve yine de bir kablo servisinin size sunabileceği özelliklerin çoğunu sunar. Ve Sling ve diğerlerinden farklı olarak, bu çok basit: Bir paket, bir fiyat, bitti.

Sınıfının en iyisi kanal seçimi ve bulut DVR ile YouTube TV, kablo avantajlarını sorunsuz bir şekilde isteyen kablo kesiciler için en sevdiğimiz seçenektir. Bununla birlikte, tüm premium fiyatlı (50 $ ish) hizmetler gibi, nispeten yüksek aylık ücreti de geleneksel bir kablo aboneliğinden tasarruf etmeyi zorlaştırır.

Sling TV'nin fiyatı AT&T Watch TV (15 $) ve Philo'dan (20 $) daha fazladır, ancak daha iyi kanallara, daha fazla seçeneğe ve nispeten daha iyi bir arayüze sahiptir, bu yüzden bize göre ekstra paraya değer. Ve kablo hariç, diğer akış hizmetlerine kıyasla hala ucuz.

Sling, çok az sayıda yerel istasyona sahip olduğu için YouTube TV ve Hulu Plus Live TV gibi premium hizmetlerden daha ucuzdur. Kafa karıştırıcı bir şekilde, ayda iki dolarlık iki kanal paketi var: Sling Orange ve Sling Blue. Bazı kanallar hem Sling Orange hem de Sling Blue'da mevcut olsa da, ikisi diğer kanal teklifleriyle önemli ölçüde farklıdır: Orange temelde ESPN / Disney paketi, Blue ise Fox / NBC paketidir.

Sling'in ana ekranına bakmak çok fazla değil, ancak ihtiyacınız olan tüm seçenekleri karmaşa olmadan sunuyor. Yerli halkın genel eksikliği dışında tek gerçek hayal kırıklığı, gizli canlı duraklamasıdır.


En iyi ultracheap alternatifi
Watch TV neden bu kadar ucuz? Sling TV gibi yerel halktan yoksun, özel bir spor kanalı yok ve CNN hariç, haber kanalları da yok. Ve kanallardaki şovların birçoğu, daha az bir Hulu aboneliği ile istek üzerine izlenebilir.

Öte yandan, fiyat için sağlam. Dizisi, bazıları AMC, HGTV ve BBC America gibi artık daha pahalı AT&T TV'de mevcut olmayan 30 kanalı içeriyor. Arayüz eğlenceli ve gezinmesi kolaydır. Roku hariç, diğer birçok büyük akış platformunda kullanılabilir ve bazı AT&T kablosuz plan müşterileri ücretsiz olarak alır.