100 ördek rehin tutan bir atla mı yoksa bir at rehin tutan 100 ördekle mi görüşmeyi tercih edersin?

 

Los Angeles ve New York'taki polis, Ocak ayında insanlara ulaşmak için Reddit'i kullanmaya başladı. Onların iniş ve çıkışları var, buldular.

Mart 2017’deki rehine durumunu çözdükten sonra, Seattle Polis Departmanı iki basın toplantısı düzenledi.

Birincisi, polis memurlarının, iki saat süren görüşmelerden sonra polise onu vurması için bıçakla bağırdığı bir adamı tutukladığı olay yerinde idi. İkincisi iki gün sonraydı - Reddit ile ilgili bir şey sor bana.

Orada, Seattle polisinin baş rehine müzakerecisi daha fazla zaman geçirdi ve neden şehir sokaklarının yarısının saatlerce kapalı kaldığını, "100 ördek rehin tutan bir atla pazarlık etmeyi mi tercih edersiniz? "Bir atı rehin tutan 100 ördek?"

(Tek atı ikna etmenin daha kolay olacağını belirterek bir atı seçti.)

AMA’nın, ABD’deki departmanların Reddit’in benzeri görülmemiş bir platformda kalmasına yol açtığı için, yeni bir polis topluluğu sosyal yardımına işaret ettiği belirtildi. Ülkedeki en büyük polis bölümlerinden bazıları, Twitter hesaplarına ve Facebook sayfalarına yerel alt dizinleri tercih ediyor. Seattle polisi 2013'ten beri Reddit hesabına sahipti ve New York ve Los Angeles Polis Departmanları bu Ocak ayında Reddit'e katıldı.

Seattle’ın kıdemli iletişim müdürü Jonah Spangenthal-Lee, “Reddit’e atlıyoruz çünkü zor sorular alacağımızı ve bunları cevaplamaya çalışacağımızı biliyoruz” dedi. “Orada iyi angajman var ve odaklanılabilir.”

Bir Reddit sözcüsü, şirketin NYPD'ye ve LAPD'nin Reddit'e katılmasına yardımcı olduğunu söyledi. Reddit, Los Angeles belediye başkanlığı bürosuyla çalıştıktan sonra LAPD ile konuşmaya başladı ve NYPD, LAPD'nin iletişim ekibinden bir girişten sonra ulaştı.

Polis etkinliği
Polis departmanlarının sosyal medyada olması yeni değil - çoğu kolluk kuvvetinin kamu hizmeti duyurularını yayınlamak ve toplum için soruları yanıtlamak için bir Twitter hesabı veya bir Facebook sayfası var.

Sosyal medya polis için iki ucu keskin bir kılıç olduğunu kanıtladı, bu da halka ulaşmanın yeni bir yolunu bulurken, çevrimiçi olan herkesin kolluk tutkunu olmadığına karar verdi. NYPD, 2014 yılında "#myNYPD" Twitter kampanyasını denediğinde, yüzlerce polis şiddeti fotoğrafı bunun yerine yemlerini bastı.

Geri tepme o kadar kötüydü ki, etiket de LAPD'ye yayıldı.

Reddit'te bir izleyiciye ulaşmak, orijinalliği önemseyen bir izleyici kitlesi ile zordur. Morgan Freeman’ın AmA’sı milquetoast cevaplarından sonra geri tepti, okuyucuların gerçekte oyuncu mu yoksa reklamcıyla mı konuşup konuşmadıklarını sorguladılar.

LAPD'nin stratejik iletişim subayı Matthew Rejis'e göre, polisle daha da zor.

“Bu, kanun uygulayıcısının karşı karşıya olduğu yokuş yukarı bir savaş, çünkü insanların sosyal medyada bir şey söylediğinde doğal içgüdüsü bir çeşit propaganda olduğunu” dedi.

Ancak Reddit, polis departmanlarına, diğer sosyal ağların yapmadığı, özellikle de en kötüsünü gizleyen gizemli bir sistem gibi özellikler sunuyor. Twitter gayri resmi bir "oran" yapısına sahip olsa da, en tartışmalı postaları katılımın artmasına neden oluyor.

Topluluk alt dizinlerinde kalmak, yabancılar düzenli olarak New York veya Los Angeles alt dizinlerini ziyaret etmediği için, görevlerini topluluk içindeki kişilerle sınırlı tutar.

Polis, Reddit'in en büyük yararının topluluk olduğunu keşfetti - buldukları topluluk Twitter ve Facebook'taki insanlardan daha fazla.

NYPD'nin sosyal medya ve dijital strateji direktörü Yael Bar-tur, “Çok meşgul, çok tutkulu, farklı insanlarla farklı bir izleyici kitlesi” dedi. "Reddit kendine özgü bir kültüre sahip ve dili biraz konuşabiliyor olmanız gerekiyor."

Düşüşler
R / nyc subreddit NYPD için tam olarak sıcak bir karşılama olmadı.

Bar-tur hesabı oluşturduktan kısa bir süre sonra Çin Yeni Yılıydı ve ikinci gönderileri de subreddit'e mutlu bir Ay Yeni Yılı diliyordu. Üst yorumda, "12 olası Zodiac hayvan ve NYPD sosyal medya yöneticisi, bu polislerin domuzlar yılı için bir video yapmasını sağlıyor."

Mart ayı başlarında bir yazı, departmanı, otoban ücretlerinin kesilmesi sırasında insanları metro ücret kaçakçılığı için biletleyen gizli memurlar üzerinde eleştirdi. Bar-tur konuya cevap verdiğinde, NYPD'nin görevinde 100'ün üzerinde oy ve daha fazla eleştiri aldı.

Bar-tur, eleştiriye aldırmadığını - boş zamanlarında sık sık Reddit’te olduğunu ve insanların olumsuz olabileceğini biliyor. Reddit hakkında onun için değerli olan şey, topluluğun neyle ilgilendiğini ve nasıl yardım edebileceklerini bilmektir.

Bar-tur, "İnsanlar metro direği için üzüldü." Dedi. "İnsanlar beğenmiyorlarsa, oylarını reddedebilirler, bu tamamen adil. Ama topluma karşı görevimizi yerine getirdik."

NYPD'nin katılmasından bu yana iki ay geçti ve insanlar zamanla daha anlayışlı hale geldi. Polisin neden subreddit'te olduğunu sorgulayan bir yazının ardından NYPD'yi savunan birkaç yorum yapıldı.

2010'dan beri web sitesini kullanan Rejis, Reddit'e katıldıktan sonra LAPD'nin de benzer bir deneyime sahip olduğunu söyledi. İnsanların LAPD'yi sevmediğini ve polis departmanının nasıl iyileşebileceği konusunda geri bildirim almak için Reddit'i kullandığını söyledi.

Rejis, “'LAPD neden burada?” Reddit saçmalıyor ”diye soran bazı mesajlar vardı. "Yüzde 100 pozitif olsaydı, muhtemelen bir şey süzülüyormuş gibi şüpheci olurdum."

İnsanlar ayrıca sosyal medyada gizlenen polislerden şüpheleniyorlar. Facebook, gizli memurların Memphis'teki şüphelilere arkadaşlık ve casusluk yapmasını engellemek zorunda kaldı.

Reddit, çevrimiçi nefret topluluklarını teşvik etme, kadına yönelik şiddeti teşvik etmek için r / Incel ve r / WatchPeopleDie alt dizinlerini Yeni Zelanda toplu çekim videolarını yayınlamak için r / Incel gibi alt markaları yasaklamakla ilgili sorunları var.

Seattle ve Los Angeles polis departmanları, nefret dolu toplulukları izlemek için Reddit’te bulunmadıklarını, ancak yayınların kendilerine rapor edilip edilmediğini araştırdıklarını söyledi.

Seattle polisinin halkla ilişkiler müdürü Sean Whitcomb, "Çevrimiçi olarak sosyal medya aracılığıyla tanıtılan nefret söylemini araştırdık, ancak bize ilgili topluluk üyeleri tarafından getirildi," dedi.

Olumlu oylar
Polis, Reddit'te olmanın bölümlerine zarar vermekten daha iyi olduğunu keşfetti.

ABD’nin 2016 başkanlık seçimlerinden sonra, Seattle polis departmanı, ilk AmA’yı nefret suçlarıyla ilgili soruları yanıtlamak için önyargı suçları dedektifi ile ağırladı.

Whitcomb, "Seçimlerin sonucu, göçmen topluluğumuzdaki birçok insanla ilgiliydi" dedi. “Her zaman en iyi ilişkiye sahip değiliz ve onlar her zaman bizim en iyi görüşümüze sahip değiller, bu yüzden bizim için bu, size hizmet etmek için burada olduğumuzu söylemek için bir fırsattı.”

NYPD, sürekli olarak, şehirdeki insanların saldırıya uğradığını söylediği konuları yanıtlamanın yanı sıra, serbest kalan suçlular hakkında poster ve uyarılar istedi. Bar-tur, Reddit’te görev yapmak NYPD’nin henüz herhangi bir suçu çözmesine yardım etmedi, ancak kesinlikle toplumun sosyal yardımlarına yardımcı oldu.

Bu arada LAPD'nin Rejileri, kolektif Reddit üssünün bir gün suçları çözmeye yardımcı olabileceğine inanıyor.

Reddit kullanıcıları bir keresinde Boston bombardıman uçağını kötü bir şekilde yanlış tanımladılar ve masum bir adam için bir cadı avı başlattılar, ancak Rejis'in yerel Los Angeles subreddit'i için hala umutları var.

“Birisi Reddit aracılığıyla bahşiş verebilirse, ki bunun gerçekleşmesi sadece bir zaman meselesi olduğunu düşünüyorum, bu doğru çalıştığımız bir şey” dedi.

Rejis, LAPD'nin bu yıl bir sosyal medya zirvesine ev sahipliği yapmayı planladığını ve Kaliforniya'daki her polis teşkilatına toplu davette bulunduğunu söyledi. Reddit'in personelinin konuşmasını ve sosyal ağın neden polis için bu kadar yararlı olduğunu açıklamasını istiyor.

Böylece yerel subreddit'te daha fazla polis görmeye hazırlanın - tüm eleştirilerinizi ve doğrudan bir memura söylemediğiniz tuhaf soruları duydukları için memnunlar.