PlayStation 4 depolama alanı birçok oyuncu için bir endişe kaynağı - biz Sony'nin konsolunu piyasaya

sürdüğümüz modelleri yıllardır yenilerine yer açmak için oyunlar siliyoruz.

PS4 depolama alanını arttırmak için zaten çok sayıda seçeneğimiz var, ancak Seagate Çarşamba günü yaptığı açıklamada, resmi olarak lisanslı bir 2TB Oyun Sürücüsü - harici bir sabit sürücü - piyasaya sürdüğünü ve bu nedenle biraz PlayStation logosunun bulunduğunu duyurdu.

Seagate piyasaya sürüldüğünde, 2TB size yaklaşık 50 oyun için yer açacağını ve PS4'ün dahili diskindeymiş gibi hızlı bir şekilde oynayabileceklerini söyledi. Ayrıca, 4.50 veya daha yeni bir sistem yazılımı sürümüne sahip olduğu sürece, her PS4 modelinde sorunsuz çalışacaktır.

Oyun kitaplığınızı bir arkadaşınızın konsoluna getirmek için sürücüyü kullanabilirsiniz, ancak oyun oynamak için orijinal olarak satın almak için kullanılan PlayStation Network hesabına giriş yapmanız gerektiği konusunda uyarılırsınız.

Gelecek hafta ABD'de normal bir 2TB Seagate diskinden biraz daha pahalı olan 90 dolar (70 £ veya 120 AU $ civarında) karşılığında geliyor. Şirket, e-posta yoluyla henüz İngiltere ve Avustralya sürümleri için zamanlaması olmadığını söyledi.

Bu küçük logo buna değerse size kalmış. Sadece 11 $ için PS4 almak için bazı hileler kullanan ve hapse atılan adamlar gibi olmayın.

İlk olarak 30 Ocak, öğlen 3: 24'te PT yayınlandı.
31 Ocak, saat 9: 24'te güncellenmiştir. PT: İngiltere / Avustralya sürümündeki Seagate yorumlarını ekler.