Tesla'nın yaşlanan Model S sedan ve Model X SUV biraz daha yeni bir sürüm kazandılar ve şu anda bir ücret karşılığında 370 mil menzile sahipler.

Bir elektrikli arabada ne kadar aralık yeterli? O kadar uzun zaman önce 200 mil lüks sayılmazdı, ama bu bar daha da yükselecekti. Tesla az önce bir adım daha yükseldi ve S sedan modelini 370 mil EPA değerinde tek bir şarjla yükseltti. Bu arada, Long Range Model X SUV, 100 kilovat saatlik bataryadan daha fazla mil uzaklaştıran yeni bir aktarma organı sayesinde 325 yaptı.

Ön tarafta yeni, sabit mıknatıslı bir motor ve arkada endüksiyon motoru ve ayrıca yeni bir blog postasında öne sürülen diğer birçok küçük değişiklik, düşük monte edilmiş batarya paketinde atılan kapasitenin bu gelişmiş kullanımını sunmaktadır. Tesla, otomobillerde% 93 verimlilik elde etmenin yanı sıra "önemli ölçüde" daha fazla tork ve performansı artırmak için güç olduğunu iddia ediyor. Ancak yine de Ludicrous Model S'yi geçmeyeceklerdir, ancak Long Range sedan 0'dan 60'a kadar olan bir koşuyu 3.7 saniyede, 2.4 ise bir Ludicrous Performansında yapıyor.

Ama hepsi bu kadar değil. Sedan ve SUV şimdi, Tesla'nın otomobilin dört bir köşesinden daha akıllı davranışlar vaat etmesi dışında, detayları açıklanmayan yeni bir adaptif süspansiyon sistemi sunuyor. Bu, Otomatik pilotta hareket halindeyken sürüşü yumuşatmayı ve sürtünmeyi azaltmak ve menzili arttırmak için aracı otomatik olarak hızla indirmeyi içerir. Menziliniz tükendiğinde, Model S ve X şimdi Tesla'nın yeni V2 Süper Şarj Cihazlarından 200 kW meyve suyu emebiliyor, bu da optimal koşullarda iki kat daha hızlı şarj edebilecekleri anlamına geliyor.

Tanısı konmamış menzil kaygısı durumunuzun tedavisi ne kadar olacaktır? Tesla'nın 370 mil uzun menzilli Model S, federal ve yerel teşviklerden önce 88.000 dolardan başlarken, 325 mil uzun menzilli Model X sizi en az 93.000 dolar değerinde geri koyacaktır. Bu arada şirket, (hala oldukça sağlıklı) 285 mil EPA dereceli bir dizi ile 78.000 $ 'dan başlayan güncellenmiş bir Standart Seri Model S'yi tanıttı. 250 millik Standart Seri Model X, 83.000 ABD Dolarıdır.

tesla alaska trip 29