Elektrikli konseptlerden Toyota Supra'nın uzun zamandır beklenen geri dönüşüne kadar, işte Detroit'teki 2019

Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda ne bekleniyor.

2019 Detroit otomobili gösterisi kesinlikle kitaplardan biri olacak. Detroit Ocak ayında Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'na son kez ev sahipliği yapacak; gelecek yıldan itibaren, etkinlik hazirana taşınacak. Ve bu yılki şov, otomobil üreticisinin varlığı açısından önceki yıllardan daha küçük olacak olsa da, gelenler kesinlikle ısı getiriyor.

2020 Explorer SUV gibi şeylerden, elektrikli kavramlara, OMG-işte-sonunda Toyota Supra'ya, gelecek hafta Detroit'te konuşacak çok şeyimiz olacak. Ayrıca, editörlerimizin araç, aksaklık, güvenlik teknolojisi, kabin teknolojisi ve yılın driveline teknolojisi için seçtiklerini vurgulayarak 2019 Vardiya Ödülümüzü açıklıyoruz. İşte ne bekleyeceğinize bir göz atın.

Cadillac
Cadillac yeni XT6 geçidini Detroit Auto Show'a getirecek. Beş yolcu XT5 ve tam boy, gövdeli gövdeli Escalade arasında yuva yapan XT6, Cadillac'ın Acura MDX, Infiniti QX60 ve Lexus RX L gibi araçlarla rekabet etmesine izin veren üç koltuk sırası sunacak.

ford

Ford
Bu haftanın başlarında 2020 Explorer’daki aşağı inişi size sunduk - çoğunlukla aynı görünse de, değiştirdiği modelde büyük bir gelişme. Ford, Explorer'ı, yaklaşmakta olan Lincoln Aviator'ı destekleyecek ve SUV'un dingil açıklığını işlem sırasında 6,3 inç uzatacak olan arkadan çekişli platforma taşıdı. Bu, Explorer'ın öncekinden çok daha geniş olacağı anlamına geliyor.

Piyasaya sürüldüğünde, 2.3 litrelik bir turboşarjlı I4 motoru standart olarak sunulacak, 365 beygir gücü, 3.0 litrelik, opsiyonel olarak sunulan ikiz turbo V6. Tüm modeller 8 inçlik bir Sync 3 dokunmatik ekran bilgi eğlence sistemi ile standart olarak gelirken, portre odaklı, 10,1 inçlik bir ekran da mevcut olacak.

Düzenli 2020 Explorer'a ek olarak Ford, Police Interceptor varyantının yanı sıra Explorer Hybrid ve yüksek performanslı Explorer ST'yi de gösterecek.

Tabii ki hepsi bu değil. Ford, Shelby GT500’ü Detroit Auto Show’da gösterecek - mevcut Mustang serisinin en güçlü versiyonu. Söylentiye göre GT500 yaklaşık 700 beygir gücü sunacak. Sıcak kazma lanet olsun.

GAC
Çinli otomobil üreticisi GAC, Detroit Auto Show'a yabancı değil, orada 2013'ten beri var olan bir varlığa sahipti. Bu yıl, şirket geri döndü ve yeni Entranze konseptini, şirketin "hiper-modern bir aile aracı" dediği şeyi gösteriyor "özerk sürüş için temel hazırlığı ile.

GAC, ikisi de ABD'de gösterilmeyen GM6 minibüsünü ve GS5 SUV'yi de getirecek. Şirket henüz ABD’de otomobil satmıyorken, Los Angeles ve Silikon Vadisi’ndeki diğer iki ABD tesisine katılmak için Detroit’in dışında yeni bir araştırma ve geliştirme merkezi açmaya hazırlanıyor.