Yine yılın o zamanı! Tatiller hızla yaklaşıyor ve tatil ruhu tüm hızıyla devam ediyor. Hepimiz 2020'nin diğerlerinden farklı bir yıl olduğu konusunda

hemfikir olsak da, sezonun arkasındaki gerçek anlam - beraberlik, eğlence ve neşe duygusu - her zaman olduğu kadar önemli.

Tatillerde olduğu gibi Samsung QLED 8K, biraz farklı bir şekilde yapsalar da insanları bir araya getiriyor. Serimizin ilk bölümü, Samsung'un yaşam tarzı TV programından mükemmel bir tatil hediyesini seçmenizde size yol gösterdi . Burada, Samsung QLED 8K'nın kullanışlı özellikler ve sürükleyici eğlence kombinasyonunun tatilleri kutlamayı nasıl çok daha eğlenceli hale getirebileceğini göstereceğiz.

Ambient Mode ile 'Salonları Süsleyin'

Tatil ruhuna girmenin kendinizi tatil temalı sanatla kuşatmaktan daha iyi bir yolu var mı? Samsung QLED 8K'nın Ambiyans Modu tam da bunu yapmanıza izin verir. Bu özellik, TV'nizin ekranının dışını sürükleyici bir tuvale dönüştürerek yaşam alanınızı dekore etmeye eğlenceli yeni bir boyut katıyor. Tatillerde keyifli içerik izlemeyi sevenler için mükemmel, çünkü bize bayram görüntülerinin tadını çıkarmak için daha fazla fırsat sunuyor.

Tatil Filmi Maratonu İçin Zaman Ayırın
Arkadaşlarınızla ve ailenizle film izlemek tatillerin çok önemli bir parçası. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok klasikle, her birinin kristal netliğinde keyfini çıkarmanızı sağlayan bir TV isteyeceksiniz.

43'den 98 inç'e kadar değişen boyutlarda mevcut olan Samsung QLED 8K, film maratonlarını yepyeni bir seviyeye taşıyor. Parlak, canlı renkler ve dudak uçuklatan ayrıntılarla kendinizi en sevdiğiniz tatil filmlerine bırakın.

Konserlerin ve Müzikallerin Keyfini Çıkarın
Çoğumuz için, bu sezonu çok özel hissettiren müzik olmadan - konserler, müzikaller ve daha fazlası - tatiller eskisi gibi olmaz. Bu yıl pek çok konser ve performans sanal ortama geçerken, çoğumuz tatil deneyiminin bu önemli kısmının tadını çıkarmak için televizyonlarımıza dönüyoruz.

Samsung QLED 8K, konserleri ve performansları, kendinizi oradaymışsınız gibi hissettiren bir kalitede görüntülemenizi sağlar. Bunu, kusursuz görselleri Nesne İzleme Sesi + ve Aktif Ses Yükseltici (AVA) gibi güçlü ses yenilikleriyle birleştirerek yaparlar. İlki, gerçekçi, üç boyutlu ses oluşturmak için ekrandaki hareketi takip ederken, ikincisi konuşma, müzik ve daha fazlası için sesi optimize etmek için sahneleri gerçek zamanlı olarak analiz eder.

Daha Sürükleyici Bir Oyun Deneyimini Açığa Çıkarın
Yeni nesil konsolların bu yılın en sıcak hediyeleri arasında yer almasıyla birlikte, oyun seanslarından en iyi şekilde yararlanmak isteyenler, mümkün olan en sürükleyici deneyimi destekleyebilecek TV'lere ihtiyaç duyacak.

Samsung, oyunculara rekabette üstünlük sağlamak için QLED 8K'sını baştan aşağı optimize etti. TV'ler, yırtılma, kekemelik ve gecikme gibi daldırma engellerinizi en aza indirmek için konsollarla sorunsuz bir şekilde çalışır ve konsol oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyan akıcı ve net bir oyun türü üretir.

Her şeyden çok, tatiller arkadaşlar ve aileyle kaliteli zaman geçirmek, anılar üzerinde düşünmek ve yenilerini uydurmakla ilgilidir.

Samsung QLED 8K'nın yerleşik ekran paylaşım özellikleri, ailelerin değerli anları yeniden yaşamasını kolaylaştırır. Ev filmlerini ve müziği paylaşmak, Dokunarak Görünüm ve Çoklu Görünüm ile daha kolay olamazdı. Her iki özellik de akıllı telefonunuzun ekranındaki içeriği anında TV'nizin geniş ekranına yansıtmanıza olanak tanır. Gruba göstermek istediğiniz bir video bulduğunuzda, Tap View ile yansıtmak için akıllı telefonunuzu TV'nizin yan tarafına hafifçe vurun veya akıllı telefonunuzun ekranının sizin tarafınızdan resim içinde resim penceresini oluşturmak için Çoklu Görünüm'ü kullanın. TV'dekilerin yanında görüntüleyebilir.