En yeni iPhone 11 söylentileri , Unbox Therapy'nin yeni bir videosu sayesinde

tartışmalı kamera çarpmasıyla ilgili daha fazla ayrıntıyla hayat buluyor. Bu haftaki Apple Core topluluğunda, 2020 iPhone'da neler olabileceği ve Apple'ın rivayet edilmiş artırılmış gerçeklik gözlükleriyle ilgili bazı kötü haberler hakkında da daha fazla ipucumuz var. Ayrıca, Apple bu hafta Dünya Emoji gününü iPhone'unuza iOS 13'te gelen yeni emojilerin göze çarpmasıyla kutladı.

Eti bir iPhone 11 klonu

Apple'ın Eylül ayındaki bir sonraki açılış etkinliğine yaklaşırken iPhone 11 maketleri daha gerçekçi görünüyor. Bu hafta, Unbox Therapy'den Lewis Hilsenteger, iPhone 11'in şimdiye kadar gördüğümüz tüm söylentilere dayanarak nasıl göründüğünü gerçek bir şekilde temsil ettiğini gösteren bir video yayınladı: önceki XS modellerine benzer tasarım. Aynı özelliklere sahip iPhone 11'in pek çok 3D modelini gördük, ancak bu çarpıcı bir gerçek.

Videoda, bu belirli modelin neden söylentilerin daha doğru bir temsili olduğuna dikkat çekmek için önceki renderlerin bir kısmının yanındaki yeni modeli görüyoruz. Bu mock-up ve mevcut iPhone arasındaki en belirgin fark, telefonun arkasına neredeyse tam oturan kare kamera çarpığı. Mevcut XS üzerindeki yumrudan daha ince görünüyor. Görüntü sensörleri ayrıca XS'den veya daha önceki renderlerden gördüğümüzden daha büyüktür ve bu da kare çıkıntıyı büyütür.

Hilsenteger ayrıca, telefonun ön yüzündeki yan yana ve daha büyük FaceID sensörleri yerine iPad'de olduğu gibi yukarı ve aşağı hareket eden telefonun yanındaki yeni dairesel kapatma anahtarına da işaret ediyor .

Apple, yeni bir iPhone duyurusu görmeyi beklediğimiz bir sonraki açılış etkinliğine henüz resmi davetiye göndermedi. Önceki zamanlamaya göre, bu yıl 9 Eylül haftasında düşecek.

2020 iPhone hakkında daha fazla söylenti

Ancak iPhone 11 modelleri sizin için yapmazsa, her zaman gelecek yılın modeli olur. 2020 iPhone ile ilgili söylentiler, bir yıldan fazla sürmesine rağmen interneti su basmaya devam etti.

Geçen hafta, Çinli teknoloji sitesi MyDrivers'a uzun süredir atıf yapan Apple analisti Ming-Chi Kuo'dan bahseden bir rapor, Apple'ın TrueDepth kameranın boyutunu azaltacağını ve çentiği küçülteceğini söyledi. China Times’daki bir başka raporBu hafta Apple’ın çentiği tamamen kaldırarak daha da ileri gidebileceğini ve FaceID’i gerçekten kenardan kenara görüntülemek için ekrandaki bir TouchID ile değiştirdiğini söylüyor.

Apple karışıma 3D derinliği algılayan bir arka kamera eklediğinden arka kamera 2020 iPhone'da daha da kalabalık olabilir. Digitimes'te MacRumors tarafından belirtilen bir rapora göre , Apple, üretim ortaklarından sensörleri gelecek yıl için hazır bulundurmasını istedi. Derinlik algılama teknolojisi, telefonun önündeki FaceID'de şu anda kullanılan mevcut TrueDepth teknolojisine benzeyecek, ancak FaceID'nin şu anda ulaşabileceği maksimum mesafe olan sadece 50 cm yerine 15 fit uzaklıktaki nesneleri tarayabilecek.