Samsung'un ana katlanabilir telefonunu hemen kullanabilme şansı var. Perkeleri dağıtmak, yapılacak en akıllıca şeydir.

 

Kırık bir Galaxy Katlama ekranının ilk raporu alarma neden oldu. Beşinci olarak, birçok izleyen Samsung'un cesur yeni katlanabilir telefon tasarımına olan inancını yitirmişti. Samsung'un utanç verici, sansasyonel bir çöküntüdeki tasarruf lütufu, sorunların - üçünde de - eski üretim birimlerinde hakemlerin ellerinde keşfedilmesiydi ve Samsung, neyin yanlış gittiğini ele almak için Fold'un resmi yayınını geciktiriyor. (CNET'in inceleme birimi hiçbir zaman etkilenmedi.) Bunlar, Samsung müşterilerinin 1.980 $ 'lık para karşılığında satın aldıkları cihazlar değildi ve bu, dünyanın en büyük telefon üreticisinin, belki de ince olanları düzeltmek için başka bir çekime sahip olduğu anlamına geliyor.

Şimdiye kadar Samsung, hem kusurlu hem de bütünüyle Galaxy Fold ünitelerini geri aldı. 10 günlük bir inceleme döneminden sonra bu birimleri iade etmek her zaman anlaşmanın bir parçasıydı. Ancak Samsung’un kaçak bir durum haline gelmesi ve markanın yenilikçi olarak ünlenmesi için kara göz olması konusunda da hasar kontrolü yapmaya çalıştığı konusunda çok az şüphe var.

Fold için Haziran ayındaki yeni sevkiyat tarihinden sonra hala bir şerit umut var. Ekran ve menteşe ile ilgili problemleri çözdükten sonra - kolayca zarar görebilir ve tehlikeye girebilir - ve gelecekteki insanlarla iletişim kurmanın yollarını bulduktan sonra Sahiplerini, hiçbir koşulda, asla koruyucu ekran filmini çıkarmaması gerektiğine inandırın, marka hala bir şey var. Yapmanız gereken: Fold sahiplerine kırmızı halı muamelesi yapın.

samsung galaxy fold 52

Galaxy Fold uzun bir atışta tipik telefonunuz değil. Mükemmel Galaxy S10 Plus'ın iki katı paya sahip Fold, telefon ve tableti bir arada sunan yeni bir kategoriyi temsil ediyor. Samsung, Fold'u "lüks" bir cihaz olarak konumlandırmak isterse, alıcıların hızlandırılmış müşteri hizmetleri, ücretsiz güncellemeler, hediyeler ve gizlice bakma perakendecileriyle özel bir kulübün parçası olduklarını hissettirmeleri gerekir. Sonuçta, kim iyi bir salak sevmiyor?

Üst düzey ürün ve hizmetlerin alıcıları, hediye, özel deneyimler ve kişisel dikkat beklemek için zaten şartlı. Örneğin, özel bir konsiyerj hizmeti veya ücretsiz pist talimatı alan lüks araç sahipleri; özel akşam yemeği eşleşmelerine davet edilen şaraphane üyeleri; ve onlara birinci sınıf yükseltmeleri ve fırından yeni çikolatalı çerezleri alan havayolu statüsünde sık kullanılan el ilanları.

Samsung ve onun taşıyıcı ortakları, alıcıları geri getirebilmek için bu felsefenin bir versiyonunu genişletmelidir. Galaxy Fold'un zarif bir ekranı var. Bozulursa, Samsung bu arada acil bir onarım veya tamir ve kredi veren bir telefon sunacak mı? Sorunları gidermek için özel bir müşteri hizmetleri numarasına ne dersiniz?

Galaxy Fold kutuda bir kutu ve bir dizi kablosuz Galaxy Tomurcukları ile birlikte geliyor, ancak belki Fold alıcıları seçkin duvar kağıtlarına, başka bir ürün için kullanılabilecek Samsung Rewards puanlarına sahip bir dağa veya 20 $ ücretsiz Samsung Pay kredisine erişebilmeli. .

Bir telefon için 2.000 dolar ödemek, Fold'un ekran sorunları erken alıcıları yeni ortaya çıkan teknoloji için gine domuzlarına çevirmeden önce bile sorulacak çok şeydi. Samsung, müşterilerin kayıtsızlığını azaltmak ve bağlılık riskini azaltarak bağlılıklarını arttırmak için çalışmalı ve aynı zamanda insanların bir ürün için bir uzuvda bulunma çabalarını değerlendiriyor.

Perks alıcıları geri getirecek mi? Belki de bükülebilir cam ekranlar veya daha ucuz giriş fiyatları için beklemeyi tercih eden çit gözlemciler veya endüstri gözlemcileri değil.

Ancak, Fold'un tek bir telefon olamayacağı ya da hala katlanabilir telefon görüşüne bağlı olanlar için Samsung'un hem bir güvenlik ağı hem de bir havuç sağladığının bilincinde bir fark yaratabileceğini bilerek Galaxy Fold'a ikinci bir şans verin.

Samsung, yorum isteğine yanıt vermedi.

Aslen 30 Nisan'da saat 4'de PT'de yayınlandı.