Samsung’un Galaxy S serisine en son eklenen Galaxy S10 +, Latin Amerika’nın en büyük tüketici koruma birliği olan PROTESTE tarafından “Best of Test” olarak değerlendirildi.

 

Galaxy S10 +, PROTESTE’nin akıllı telefon sıralamasında 85 puanlık (100 üzerinden) puanla en üst sırada yer aldı. İkinci ve üçüncü sırada 84 puanla Galaxy S10 ve 83 puanla Not 9 yer alıyor. Galaxy S10e 82 puanla altıncı sırada ve Galaxy S9 + 81'le sekizinci sırada yer alıyor. Bu, PROTESTE'in sıralamasında ilk on akıllı telefonun yarısının Samsung Galaxy cihazları.

Galaxy S10 + çeşitli testlerde göze çarpıyordu ve şok ve suya direnci değerlendiren kısımda özellikle etkileyiciydi. Galaxy S10 + 'ın dayanıklılığını test etmek için PROTESTE cihazı tekrar tekrar 90 cm yüksekliğe düşürdü ve uzun süre su kabına daldırın.

PROTESTE’de teknoloji ürünlerinde uzman olan Thiago Leite Porto e Silva “Direnç ve batarya gibi tüketiciler için genellikle çok önemli olan noktaları değerlendirdik” dedi. “Galaxy S10 + beklentilerimizi aştı ve testlerimizde kazandığımız en yüksek notla bizi şaşırttı.”

Galaxy S10 + 'üst sıradaki özellikleri, özelliklerinin yenilikçiliğinin bir kanıtı. Samsung Electronics Latin Amerika Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Jeonghwan Kim, “Bu sıralama, tüketicinin çabalarımızın ve gelişimimizin merkezinde olduğunu ve her zaman ana itici gücümüz olacağını gösteriyor” dedi.