Bir zamanlar Oppo'nun selfie merkezli teknolojisinin bir vitrini olan F serisi, şimdi tam teşekküllü bir orta sınıf dizilimi haline geldi.

Ve yeni Oppo F11 Pro'da, kenardan kenara bir ekran ve 48MP ana kamera, ayrıca açılır bir selfie kamera ve VOOC şarjı ile başlayacak çok şey var.

Şu anda Hindistan pazarını hedefleyen F11 Pro anında göz kamaştırıcı. Artık özçekimler hakkında değil. F11 pop-up selfie snapper sayesinde herhangi bir kesik içermeyen büyük 6.53 "ekrana sahip. Ön snapper hala bazı gelişmiş AI algoritmaları sayesinde birçok hile yapabilen 16MP sensöre sahip olduğu için etkileyebiliyor.

Sezonun en sıcak eğilimi - 48MP ana kamera - Oppo F11 Pro'da. Quad-Bayer renk filtresiyle gelir, bu da piksellerin etkileyici 12MP fotoğraflar üretmek için birleştirildiği anlamına gelir. Ana kamerada daha doğru portreler için 5MP'lik yardımcı var.

Son zamanlarda popüler bir seçim haline gelen Helio P70, Oppo F11 Pro'nun merkezinde yer alıyor ve yonga seti ile olan tecrübemiz bir şey olursa, sağlam bir performans ve mükemmel pil ömrü görmeliyiz. Sonuncusu, 20W VOOC hızlı şarj ile telefonun etkileyici 4.000mAh bataryası ile desteklenecek.

 

gsmarena 021

 

Oppo F11 Pro özellikleri

  • Gövde: Cam ön, rafine plastik sırt ve yanlar, 190g
  • Ekran: 6,53 inç LTPS TFT 1,080 x 2,340 piksel çözünürlük; 397 ppi.
  • Yonga seti: MediaTek Helio P70 (12nm) yonga seti: okta çekirdekli CPU (2x2.1 GHz Cortex-A73 ve 4x2.0 GHz Cortex-A53); Mali-G72 MP3 @ 900 MHz GPU’da.
  • Bellek: 4 / 6GB RAM, 64 / 128GB dahili depolama, microSD yuvası desteği.
  • İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie'deki Renkli İşletim Sistemi 6.0.
  • Arka kamera: 48MP f / 1.8, 0.8µm, 1/2 ", PDAF desteği, Quad-Bayer filtresi + 5MP derinlik sensörü, LED flaş, EIS ile 1080p @ 30fps.
  • Oppo F11 Pro özellikleri Açılır 16MP f / 2.0, HDR, 1080p video
  • Batarya: 4,000mAh, VOOC 3,0 20W (5V / 4A).
  • Bağlantı: Dual-SIM; LTE Cat.7 indir / Cat.13 yükleme, Wi-Fi a / b / g / n / ac, GPS; Bluetooth 5.0 A2DP, LE, EDR, FM radyo; microUSB 2.0.
  • Çeşitli: Arkaya monte parmak izi okuyucu, motorlu açılır selfie kamera.

 

Oppo F11 Pro, her şeyden önce görünümle etkileyecektir - çift eğimli bir arkaya sahip ve kesinlikle etkileyici görünüyor. Tarihli microUSB portunu ve 4K video kaydının eksikliğini affetmek yeterli olabilir, ancak jüri hala bu konuda çalışmaya devam ediyor.

Oppo F11 Pro'nun Kutusunun Açılması
Oppo F11 Pro tam bir bütçe akıllı telefon değildir ve çok yönlü perakende paketiyle anlatabilirsiniz. F11 kutusunda 20W'lık bir VOOC şarj cihazı, VOOC'ın çalışması için gereken özel microUSB kablosu ve hatta bir çift EarPod benzeri kulaklık bulunur.

Tasarım ve inşa
Degrade boya işi orta ve hatta akıllı telefonlara yöneldi, bu yüzden Oppo F11 Pro'da görmek sürpriz değil. Oppo, F7 ve R15 modellerinden bu yana her türlü çarpıcı gradyanı yapmak için mükemmel bir geçmişe sahiptir.

F11 Pro, hangi modeli seçtiğinize bağlı olarak üç renkli veya çift renkli degradeye sahiptir - Thunder Aurora Yeşil Siyah. Siyah olanı aldık ve resmi görüntülerin önerdiği kadar büyüleyici. Ama önce ilk şeyler.

Oppo F11 Pro'nun en önemli özelliği, 6.53 inç büyüklüğünde herhangi bir oyuksuz ve minimum çerçeve kenarı göstermesidir. Normal F11'in su damlası benzeri bir çentiği olmasına rağmen, Pro model tam ekran deneyimi ile ilgilidir ve bu yüzden Oppo, selfie kamerayı motorlu bir pop-up'a taşıdı.

Pop-up selfie kamera, BBK şirketlerinin başkalarının portföyünde görüldüğü gibi zaten bilinen bir konsept - Vivo'nun spesifik olması. Ve bu sözleşmenin BBK'nın sahip olduğu diğer şirketler arasında da yayıldığını görmek mantıklı.

Yani, selfie snapper şimdi motorlu bir açılır modülde ve birkaç Vivo telefonda gördüğümüz gibi çalışıyor. Yüz Kilidi Aç etkinse, ekranı her uyandırdığınızda açılır. Kazara cebimizden kovmadık, ancak Oppo, modülün bol miktarda manuel itmeyi sürdürecek kadar esnek olduğunu vaat ediyor.

Kamera açılmadan ve harekete geçmeden önce bir saniye alacağı için zorlu özçekim hayranları için bir serseri olabilir. Ve elbette, Oppo ne söz verirse verilsin, bunun gibi bir ek, özellikle kalabalık ve dar alanlar söz konusu olduğunda kırılması kolaydır. Oppo F11 Pro ile tam ekran deneyimi veya normal Oppo F11 ile kesintisiz selfie fotoğrafçılığı olduğunu düşünüyoruz.

Ekran gerçekten çerçevesiz değil, piyasada değil. Bu, yapımcıların ne kadar ince olursa olsun, kulaklığı üst çerçeveye takmalarını sağlar. Ve F11 Pro’daki süper ince ve uzun. Oppo, daha net ve keskin bir ses için orada iki alıcı olduğunu söylüyor. Nitekim, aramalarda oldukça iyi geliyor.

Sadece bir hoparlörün kulaklığını yanlış anlamayın. Oppo F11 Pro'da yalnızca bir hoparlör var ve en altta.

Çerçevenin üst kısmında gürültü engelleyici bir mikrofon ve ortam ışığı sensörü bulunur. Oppo F11 Pro'da iki yakınlık sensörü var, ancak gerçekte nerede olduğunu söyleyemiyoruz - muhtemelen ekranın arkasında.