Yaklaşık 200 milyon kullanıcıya sahip olan dijital müzik servisi Spotify, Samsung ile uzun bir süredir ortaklık içindeydi. Geçtiğimiz günlerde

yaptıkları anlaşma ile bu ortaklığı bir adım ileriye taşıyan ikili, aldıkları karar ile de şaşırtmayı başardı. Samsung ve Spotify arasında belirlenen anlaşmaya göre, bazı Samsung telefonlar Spotify yüklü şekilde gelecek.

Samsung ve Spotify altı aylık kampanyaya imza attı!
Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni modellerden bazıları Spotify uygulaması ön yüklü şekilde satışa sunulacak. Yapılan anlaşmanın şartlarına göre bu modeller şu an için Galaxy Fold, Galaxy S10 ve Galaxy A olarak belirlenmiş durumda. Bu anlaşmanın ilk görüleceği telefonlar ise Galaxy S10 serisine ait olacak. Bununla birlikte Spotify yüklü gelen modellerde, 6 aylık Premium abonelik de hediye edilecek.

Şu an için bu modellerde bulunan kampanya, ilerleyen zamanlarda farklı modellere de yayılabilir. Bununla birlikte bu kampanyaya ait detaylar, şu an için yetersiz sayılabilir. İkilinin yaptığı anlaşmanın geçerli olduğu ülkeler ve ne zamandan itibaren uygulanmaya başlayacağı gibi detaylar şu an için bilinmiyor.

Kaynak : Shiftdelete