Yorum: Çılgın zengin olduğunuz ve telefonunuzu yedekleyemezseniz, katlanabilir cihaz sizin için olmayabilir.

 

Samsung Galaxy Fold gibi katlanabilir akıllı telefonlar, mobil dünya için parlak bir geleceğe işaret ediyor. Ancak bu, artık ana yollara atlamanız gerektiği anlamına gelmiyor.

Samsung nihayet, daha büyük, ikinci bir ekranı ortaya çıkarmak için bir kitap gibi ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Galaxy Fold'a daha uzun ve yakından baktı. Bu bilim kurgu sihiriyle dolu ve farklı tasarım ve cihazların yepyeni bir dünyasına kapıyı açıyor.

Galaxy Fold etkileyici olabilir, ancak erken evlat edinme tehlikesinin daha mükemmel bir örneği olmayabilir. Credit, rakiplerinden önce pazarlanabilecek katlanabilir bir telefon almak için Samsung'a gidiyor, ancak cihaza ilk bakışta, bizim bu ortalama tüketici için hazır olmadan önce daha fazla cila ve geliştirme yapılması gerektiği açık. Sonuçta, gadget aslında birkaç dakika sahnede gösterildi ve Unpacked telefonun açılış etkinliği olmasına rağmen gösterilere uygun değildi.

Techsponential'taki bir analist olan Avi Greengart, "Galaxy Fold'un en azından henüz bir kitle piyasası ürünü olması amaçlanmadı" dedi. “Samsung'un ilk uygulayıcıları hedef alan bir halo ürünü.”

Nitekim, sert çekirdekli Samsung ve gadget meraklıları, bu cihaza ilk sahip olmaktan memnuniyet duyacaktır. Bu yepyeni katlanabilir macerada beta test edicileri olacaklar.

Samsung bunu biliyor; bu yüzden, bir Plus, 5G ve bütçe seçenekleriyle birlikte, daha güvenli olan Galaxy S10 serisi, Unpacked etkinliğinin etini oluşturuyor. Çoğu tüketici için bu cihazlar ihtiyaçları için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Fakat Galaxy Katlama'yı düşünüyorsanız, işte tekrar gözden geçirmeniz gereken birkaç neden.

Fiyat
İPhone XS Max'in başlangıç ​​fiyatı 1,099 dolar mı? Galaxy Fold 26 Nisan'da 1.980 $ 'lık şaşırtıcı bir şekilde başlayacak.