OnePlus CEO'sunun elinde görünen bu telefon, belki de OnePlus'ın sonraki bombasından haber veriyor!

OnePlus'ın şirket içerisindeki bir toplantıdan sızan fotoğrafta CEO Pete Lau'nun elinde yeni bir OnePlus kendini gösterdi. Bu telefonun OnePlus 7 veya 5G destekli başka bir telefon olabileceği söyleniyor.

Daha önceki sızıntılarında isabet kaydeden Ishan Agarwal tarafından paylaşılan fotoğrafta OnePlus CEO'sunu da görüyoruz. Bu yüzden fotoğrafın sahte olduğunu söylemek zor. Ekranda ve masada kırmızı bir cihaz görürken Lau'nun elinde cihazın beyaz / gri sürümü var gibi görünüyor. İki cihazın da arka yüzünde, beş sene öncesinin Nokia Lumia 1020'sini hatırlatan dairesel bir kamera bloğu bulunuyor. Bu tasarım, OnePlus'ın tasarım konusunda kendisine yeni bir yol çizeceğinin işareti olabilir.

Bunun OnePlus 7 veya 5G'li ilk OnePlus olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ancak gördüğümüz sadece bir prototip olabilir. Telefonlar bize ulaşana kadar birçok tasarımdan, testten ve ince ayar sürecinden geçtiğinden, gördüğümüz bu telefon, piyasaya hiç ulaşmayabilir. Bu yüzden bu kareye şimdilik dikkatle yaklaşmakta fayda var.

 

Kaynak : Chip