Bugünden itibaren, sisteminizi sesli bir komutla kurabilir ve Nest Guard'ınızla konuşabilirsiniz.

 

Google Asistan, güvenlik bilgilerini artırıyor. Bugünden itibaren, Nest Secure sisteminizi kontrol etmek için Google'ın dijital yardımcısını kullanabilirsiniz. Daha da iyisi, Google Asistanınızla sistemin merkezi parçası olan Nest Guard ile konuşabilirsiniz.

Sisteminizi sesli bir komutla etkinleştirebileceksiniz. Ayrıca Nest Guard hub ile konuşabilir ve Google Home gibi bir Google Assistant donanımlı akıllı konuşmacıya vereceğiniz her türlü komutu verebilirsiniz.

Google'ın Nest’e sahip olduğu göz önüne alındığında, bu entegrasyon çok mantıklı geliyor. Sisteminizi sesini kullanarak kurmak bariz bir yükseltmedir. Şaşırtıcı bir şekilde, aslında sisteminizi sesinizle etkisiz hale getiremezsiniz. Bunun için piminizi Nest Guard'ınıza yerleştirmeniz gerekecek. Google'ın ses tanıma işleminin kolayca kandırılabileceği için sınırlamanın arkasındaki uyarının farkındayım. Yine de, iğnene sesli bir komutla vermek iyi bir seçenek olabilirdi.

Bunu incelediğimizde Nest Secure sistemini beğendik, ancak 500 dolarlık başlangıç ​​kitinin fiyatının çok yüksek olduğunu düşündük. Artık Nest Guard, çok yönlülüğüne yardımcı olacak ses kontrollü bir merkez olarak iki katına çıkabiliyor. Ayrıca akıllı evdeki ana rakibi için Google’a güzel bir avantaj. Amazon, Ring Alarm Security adlı benzer bir güvenlik sistemine sahip olan Ring'e sahiptir. Henüz Amazon'un asistanı Alexa, Ring'in sistemini kontrol edemiyor.