Google Chrome'un Windows ve Mac kullanıcılarına yakın zamanda içerisinde yerleşik Karanlık Mod özelliğini sunacağı iddia edildi.

 

Bildiğiniz üzere popüler internet tarayıcısı, son dönemlerde Windows ve Mac kullanıcıları için özel olarak geliştirilen yerleşik karanlık mod özelliği ile sık sık gündeme geliyor.

Bugün ise şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, Google'ın söz konusu bu özelliği hem Windows hem de Mac kullanıcıları için çok yakın bir zaman içerisinde sunulacağı müjdelendi.

Birçok kullanıcı tarafından merakla beklenen bu özellik Chrome Canary sürümü ile test edilmeye başlandığını da özellikle belirtelim.

Hem Windows hem de Mac kullanıcıları için kullanıma sunulacak olan bu mod sayesinde, Chrome uygulamasının düşük ışıklı ortamlarda kullanımı daha da kolay hale getirilmiş oldu.

Bu özellik ile beraber kullanıcı deneyimini de üst seviyelere çıkartmayı hedefleyen Google, yukarıdaki hareketli görsellerden de görebileceğiniz gibi söz konusu bu özelliği tek bir hamle ileaktif etmemize de olanak sağlıyor.

Son dönemlerde kullanıcılara sunacağı veya sunmuş olduğu yeniliklerle ön plana çıkan Chrome uygulaması için bildiğiniz üzere yakın zaman içerisinde önemli bir güncelleme daha yayınlanacak.

Bu güncellemeyle beraber, söz konusu uygulamanın RAM kullanımını daha da azaltacak olan popüler internet tarayıcısı, böylece son zamanlarda kullanıcıların yakındığı bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olacak.